Tato směrnice je věnována tématu ochrany osobních údajů v návaznosti na platnost obecného nařízení o ochraně osobních údajů fyzických osob neboli GDPR (General Data Protection Regulation).

Obecné obchodní zásady společnosti MEDIEKOS Labor, s.r.o (dále jen společnost), vyjadřují náš závazek usilovat o ochranu osobních údajů našich zákazníků, dodavatelů a obchodních partnerů. Tato pravidla uvádějí, jak bude tento závazek implementován a postavení společnosti v roli správce osobních údajů.

Společnost je vázaná na místní legislativu. V oblasti ochrany osobních údajů je hlavním českým regulátorem Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ).

Nařízení GDPR o ochraně osobních údajů se vztahuje na zpracování v elektronické podobě, papírové podobě, hlasové podobě.

Společnost může tato pravidla doplnit prostřednictvím dílčích zásad a upozornění, která jsou v souladu s nařízením a pravidly o ochraně osobních údajů.

Dokument ke stažení (formát PDF)

Kontakt na pověřence (DPO)
Tel: 603 575 424
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

To nejlepší
z laboratorní medicíny

Společnost Mediekos Labor, s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení, které provozuje moderní diagnostické laboratoře a poskytuje špičkové laboratorní služby. Je vybaveno nejmodernější technikou a v současnosti zajišťuje urgentní, rutinní i speciální laboratorní vyšetření ...

Naše možnosti

Laboratoře Mediekos Labor, s.r.o. se zabývají vyšetřením biologického materiálu humánního popř. animálního původu pro privátní praktické lékaře a ambulantní specialisty


Naše služby

Odběry biologického materiálu, laboratorní vyšetření, svoz materiálu, konzultační služby ...

více informací


Mediekos Labor, s.r.o.
třída Tomáše Bati 3910, 760 01 Zlín
+420 577 007 346

Společnost Mediekos Labor je součástí skupin laboratoří

Powered by modified Warp framework (invence - advertising/new media)